KOLT Bokenäs

När:
Var: Bokenäs ligger i Uddevalla kommun, Väst- Sverige. På karta.
Antal deltagare: 12-15 deltagare
Deltagaravgift: KOLT Bokenäs har ingen deltagar avgift. Alla deltagare står för sina egna kostnader (boende, transport, mat, logi, osv).
Deadline för ansökan: Inte öppen för ansökan i 2012

KOLT Bokenäs har fokus på rum och artefakter. Det finns gott om utrymme och bra med resurser för detta. Här kan du realisera storskaliga projekt. KOLT Bokenäs ger deltagarna tid, plats och en social kontext för att kunna arbeta, experimentera och utvärdera sina idéer.

Vad sker på KOLT?
Du kommer ombeds presentera dig själva och ditt arbete i början av Koltet. Förutom det står deltagarna på KOLT Bokenäs helt fritt att välja hur de önskar att arbeta på Kolt.

För att läs mer om KOLT Bokenäs se praktisk information.

Här är några sätt deltagare har arbetat med projekt på tidigare Kolt:

  • Du kan komma med lösa idéer och hitta någon att arbeta med Kolt. Skapa ett helt nytt projekt med en eller flera om du inte har arbetat med tidigare.
  • Du kan komma med ett redan existerande projekt. Du kan arbeta med projektetunder Koltes och välja själv hur du vill engagera de andra deltagarna. Te.x kan de ge feedback på projektet eller att de är med och arbeta med projektet under Kolt.
  • Du kan arbeta som bollplank för någon i Kolt, utan att ha ett eget projekt. Bara för att delta i någon annans process och få inspiration.


Söka till KOLT.
Varje Kolt har ett max antal deltagare, om det kommer inn fler anmälningar än Kolt kan ta inn kommer vi fokusera på att skapa en varierad grupp.

Vi ser fram imot din ansökan!

Om du har frågor, tveka inte att kontakta:
Alexandra
Torsten